Daca va doriti  printuri mari profesional executate sau solutii de imprimare digitala in format mare, noi va punem la dispozitie tehnologia necesara care sa va ofere pentru orice tip de printuri mari de exterior reproducerea detaliilor in cel mai fidel mod, cu culori intense si rezistenta foarte mare in timp.

Creati un impact mai mare, mai memorabil, ce nu poate fi trecut cu vederea cu printuri mari de exterior executate cu utilaje ce incorporeaza tehnologii inovative ce asigura calitatea si durabilitatea, la un pret competitiv, care sa reflecte corect raportul calitate-cost-durata de viata a unor printuri mari de exterior.

Pentru printuri mari de exterior cu impact sunt impedios necesare reproducerile de culoare exacte  dar si materialele de imprimare de calitate (care sunt de mai multe tipuri) ce pot avea proprietati diferite in functie de cerintele dumneavoastra. Echipamentele noastre de printuri mari de exterior raspund cerintelor legate de calitate si bugetul disponibil al oricarui client, dar si a timpului rapid de executie al unor printuri mari de exterior.

Get Started